HTML

Online letölthető jatékok,programok..stb!!

Itt találsz ingyenesen letölthető játékok programokat portable stb..

Friss topikok

Címkék

Maxthon (Portable)

2012.01.11. 11:53 :: Toth Viktor

A Maxthon az alap böngészési funkciókon felül rengeteg hasznos eszközzel rendelkezik, melyekkel nagyban növeli a böngészési élményt.
comp_maxthon
A Maxthon böngésző kezelőfelülete testreszabható, valamint beépített reklámszűrővel, RSS-olvasóval, kibővített Toolbar-al, több ablakos böngészéssel, füles-böngészéssel, processzorkímélő üzemmóddal, szűrőcsomagok kezelésével és saját letöltésvezérlővel is rendelkezik. A magyar nyelvi támogatással felvértezett alkalmazás ingyenes, amely azt jelenti, hogy szabadon használható és terjeszthető. Az új verzióban már támogatott a drag and drop művelet (húzd és ejtsd technikával ráejthetjük a feltölteni kívánt fájlt a weboldalakra), javult a Webkit motor indulási ideje, stabilitása és a kompatibilitása. A fejlesztők javításokat eszközöltek a letöltésvezérlővel és a megjelenítéssel kapcsolatban is.

                                               Letöltés:

                         http://www.megaupload.com/?d=QOWRI91H

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://online-letoltes.blog.hu/api/trackback/id/tr353536598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása